Woonbegeleider / Crisisdienst

Voor Stichting vo Coach ga jij aan de slag binnen een gemotiveerd en enthousiast team. Je werkt binnen je eigen regio, met een vast aantal jeugdigen met een zorgindicatie die op een van onze locaties woonachtig zijn. Daarnaast heb je veel contact met de naaste omgeving van de te begeleiden personen. Denk hierbij aan ouders, leerkrachten, werkgevers en andere zorgaanbieders. Een uitdagende baan waar veel van je zelfstandigheid wordt verwacht. Binnen het team wordt je ondersteund door onze orthopedagogen en begeleiders. Je staat er dus nooit alleen voor. Daarnaast vind je ook uitdaging bij ons door de crisisplaatsen die wij bieden waarin een variatie aan zorgvragen de revue passeren. Hou je niet van uitdaging in je baan, dan is deze vacature niets voor jou!

Gedurende jouw dienst ga je samen met jeugdigen aan de slag om aan hun persoonlijke doelen te werken. Deze doelen zijn vooraf opgesteld in een ondersteuningsplan en zijn met name gericht op zelfstandigheidstraining, maar ook op persoonlijke ontwikkeling en ondersteuning bij school en werk. Het ondersteuningsplan wordt regelmatig geëvalueerd en waar nodig zorg jij dat plannen bijgesteld worden. De crisisplaatsingen hebben natuurlijk geen vooraf opgesteld plan en vragen skills en vaardigheden van jou als begeleider.

Wij zijn opzoek naar iemand die makkelijk contact legt met de jeugdige, die weet hoe hun sociale netwerk eruit ziet en die voor een huiselijke sfeer kan zorgen. Ook is het handig als jij flexibel weet te handelen in onverwachte situaties en denkt in mogelijkheden.

Graag zien wij dat jij minimaal MBO niveau 4 geschoold (Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of een vergelijkbare pedagogische opleiding), maar HBO is ook geen probleem. Wel moet je het geen probleem vinden om binnen de 24-uurs zorg te werken.

Wij bieden jou naast deze uitdagende baan een salaris conform CAO sociaal werk en daar zitten voldoende secundaire arbeidsvoorwaarden aan vast.

Voor meer informatie of uiteraard een sollicitatie, mail naar mail@vo-coach.nl