Woonbegeleider. (deze vacature is gesloten, open sollicitaties zijn welkom)

Bij de allerleukste stichting in Tiel zijn wij opzoek naar personeel. Wil jij een uitdagende baan in de woonzorg begeleiding (jeugdwet, 24 uurs), dan is dit je kans.

De functie

Voor Stichting vo Coach ga jij aan de slag binnen een gemotiveerd en enthousiast team. Je werkt binnen je eigen regio, met een vast aantal jeugdigen met een zorgindicatie. Daarnaast heb je veel contact met de naaste omgeving van de te begeleiden personen. Denk hierbij aan ouders, leerkrachten en werkgevers. Een uitdagende baan waar veel van je zelfstandigheid wordt verwacht. Binnen het team wordt je ondersteund door onze orthopedagogen en begeleiders. Je staat er dus nooit alleen voor.

Gedurende de week zit jij samen met jeugdigen om te werken aan hun persoonlijke doelen. Deze doelen zijn vooraf opgesteld in een ondersteuningsplan. Tussendoor wordt regelmatig geëvalueerd en waar nodig zorg jij dat plannen bijgesteld worden of bijgesteld kunnen worden.

Wie ben jij?

Je legt gemakkelijk contact met jeugdigen, weet hoe hun sociale netwerk eruit ziet en maakt hier handig gebruik van. Sociale contacten weet jij goed te onderhouden, je bent een doorpakker en een kei in plannen en structureren. Daarnaast weet je flexibel te handelen in onverwachte situaties, ben je proactief en denk je in mogelijkheden.

Verder ben jij MBO niveau 4 geschoold (Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen of een vergelijkbare pedagogische opleiding). Je bent woonachtig in regio Tiel, een rijbewijs B en beschikken over een auto is geen vereiste maar wel een pre. Daarnaast vind je het geen probleem om binnen de 24-uurs zorg te werken. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig en nauwkeurig bent en ervaring hebt met het digitaal verwerken van gegevens binnen een cliënten-volgsysteem.

Wat bieden wij jou?

  • Een uitdagende, zelfstandige baan.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Werken in een snel groeiende bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft en waar cliënten en medewerkers centraal staan.
  • Salaris conform CAO.
  • Een contract van maximaal 32 uur p/w.

 

Overtuigd?

Denk jij dat deze vacature op jouw lijf geschreven is, stuur dan jouw CV en een beknopte motivatie naar m.mattijssen@vo-coach.nl. Bij vragen over deze functie mag je telefonisch contact opnemen via 06-44675173 met M. Mattijssen.