Ambulant begeleid(st)er (open sollicitatie)

NB dit is een niet actieve sollicitatie. Je mag altijd een open sollicitatie sturen!

Wil jij een uitdagende baan in de ambulante begeleiding (jeugdwet / wmo), dan is dit je kans!

Voor Stichting vo Coach ga jij aan de slag binnen een gemotiveerd en enthousiast team. Je werkt binnen regio Tiel, met cliënten met uiteenlopende problematiek(en). Daarnaast heb je veel contact met de naaste omgeving van de jongeren/jongvolwassenen. Denk hierbij aan ouders, leerkrachten en werkgevers. Een uitdagende baan waar veel van je zelfstandigheid wordt verwacht.
Wekelijks zit jij samen met jongeren/jongvolwassenen om te werken aan hun persoonlijke doelen. Deze doelen zijn vooraf opgesteld in een ondersteuningsplan. Tussendoor wordt regelmatig geëvalueerd en waar nodig zorg jij dat plannen bijgesteld worden.

Wie ben jij?
Je legt gemakkelijk contact met jongeren, weet hoe hun sociale netwerk eruit ziet en maakt hier handig gebruik van. Sociale contacten weet jij goed te onderhouden, je bent een doorpakker en een kei in plannen en structureren. Daarnaast weet je flexibel te handelen in onverwachte situaties, ben je proactief en denk je in mogelijkheden.
Verder ben jij HBO-geschoold (pedagogiek of social work profiel jeugd). Je bent in het bezit van een SKJ-registratie of bent bereid deze te behalen via ons accreditatie programma SKJ (via de hardheidsclausule) en beschikt over rijbewijs B en een auto. Je vindt het geen probleem om te werken in de avond(en). Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig en nauwkeurig kunt werken en ervaring hebt met het digitaal verwerken van gegevens binnen een cliënten-volgsysteem.

Wat bieden wij jou?
– Een uitdagende, zelfstandige baan.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Werken in een snel groeiend bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft en waar cliënten en medewerkers centraal staan.
– Een contract van 20 tot 28 uur p/w
– Uitzicht op een vast dienstverband.

Overtuigd?
Stuur dan snel jouw CV en een beknopte motivatie naar h.schoo@vo-coach.nl. Bij vragen over de functie mag je telefonisch contact opnemen via 06-33561629.