Ambulant begeleid(st)er

Wil jij een uitdagende baan in de ambulante begeleiding (jeugdwet), dan is dit je kans!

Voor Stichting vo Coach ga jij aan de slag binnen een gemotiveerd en enthousiast team. Je werkt binnen omgeving Rheden, met cliënten met uiteenlopende problematiek(en). Daarnaast heb je veel contact met de naaste omgeving van de jeugdige(n). Denk hierbij aan ouders, leerkrachten en werkgevers. Een uitdagende baan waar veel van je zelfstandigheid wordt verwacht.

Wekelijks zit jij samen met jeugdigen om te werken aan hun persoonlijke doelen. Deze doelen zijn vooraf opgesteld in een ondersteuningsplan. Tussendoor wordt regelmatig geëvalueerd en waar nodig zorg jij dat plannen bijgesteld worden.

Wie ben jij?

Je legt gemakkelijk contact met jeugdigen en het systeem van de jeugdige, weet hoe hun sociale netwerk eruit ziet en maakt hier handig gebruik van. Sociale contacten weet jij goed te onderhouden, je bent een doorpakker en een kei in plannen en structureren. Daarnaast weet je flexibel te handelen in onverwachte situaties, ben je proactief en denk je in mogelijkheden.

Verder ben jij HBO-geschoold (pedagogiek of social work profiel jeugd). Je bent in het bezit van een SKJ-registratie en beschikt over rijbewijs B en een auto. Je vindt het geen probleem om te werken in de avond(en). Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig en nauwkeurig kunt werken en ervaring hebt met het digitaal verwerken van gegevens binnen een cliënten-volgsysteem.

Wat bieden wij jou?

– Een uitdagende, zelfstandige baan.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Werken in een snel groeiend bedrijf dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft en waar cliënten en medewerkers centraal staan.
– Een contract van 24 uur p/w
– Uitzicht op een vast dienstverband.

Overtuigd?

Voor meer informatie over Stichting vo Coach of direct solliciteren kijk op www.vo-coach.nl. Bij vragen over de functie mag je telefonisch contact opnemen via 06-33561629.