Orthopedagoog

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de locatie in Rheden. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de functie van orthopedagoog, dan is dit je kans!

De functie

Voor Stichting vo Coach ga jij aan de slag binnen een gemotiveerd en enthousiast team. Je bent als orthopedagoog betrokken bij complexe casuïstiek binnen de ambulante zorg. In een team van gz-psycholoog, orthopedagogen en een ambulant begeleider bied je begeleiding/behandeling aan jeugd tot 18. Je hebt nauw contact met zowel de cliënten als je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het zorgproces, wat inhoudt dat je betrokken bent bij het opstellen van het zorgplan, je monitort de vooruitgang van de cliënten en kunt keuzes inhoudelijk motiveren. Deze en andere activiteiten worden nauwkeurig in verslaglegging geregistreerd. Je voert adviesgesprekken met je team, ouders en/of met scholen. Je onderhoudt tevens contact met het netwerk van zowel de cliënt als de organisatie, te denken aan huisartsen, praktijkondersteuners, medewerkers van het wijkteam en kinderartsen/psychologen. Daarnaast ben je samen met de gz-psycholoog en orthopedagogen bezig met het opzetten van handelingsgerichte diagnostiek. Een uitdagende baan waarin veel zelfstandigheid wordt verwacht.

Doelgroep

Stichting vo Coach, locatie Rheden, biedt zowel individuele specialistische begeleiding, behandeling als groepsbehandeling. Ambulante ondersteuning kan zowel plaats vinden in de thuis situatie (individueel of gezinsbegeleiding) als op onze ambulante locatie. Binnen deze doelgroep hebben cliënten te maken met enkelvoudige- of meervoudige problematiek o.a. op het gebied van leer- en gedragsstoornissen en problemen binnen het systeem.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde universitaire opleiding orthopedagogiek.

Je hebt de Basisaantekening Diagnostiek.

Je hebt ervaring met diagnostiek en behandeling van kinderen en jeugdigen.

Je bent geregistreerd in het SKJ kwaliteitsregister en NVO.

Je bent bereid om je verder te ontwikkelen en verder te leren.

Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

Je ziet het als een uitdaging om actief bij te dragen aan de teamontwikkeling.

Je bent initiatiefrijk, innovatief en actief betrokken.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende, zelfstandige baan.

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een functie in een snelgroeiend bedrijf, dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft en waar cliënten en medewerkers centraal staan.

Salaris conform CAO sociaal werk schaal 10 €3221,- / €4830,- indeling op basis van werkervaring.

Interne supervisie.

Een contract van 16 uur per week met op termijn mogelijkheid tot uitbreiding.

Overtuigd?
Denk jij dat deze vacature jou op het lijf geschreven is, stuur jouw CV en beknopte motivatie. Meer informatie over Stichting vo Coach is te vinden op www.vo-coach.nl. Bij vragen over deze functie mag je telefonisch contact opnemen via 0633561629 met Hasse Schoo.

Soort dienstverband: Deeltijds
Parttime uren: 16 per week (mogelijkheid tot uitbreiding)

Salaris: €3.221,00 – €4.830,00 per maand

Aanvullende vergoedingen:

 • 13e maand
 • Overuren uitbetaald
 • Vakantiegeld

Arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Flexibele werkuren
 • Kerstpakket
 • Pensioen
 • Reiskostenvergoeding
 • Werk vanuit huis
 • Zorgverzekering

Werkschema:

 • Flexibel werkrooster

Opleiding:

 • Master (Vereist)