Regiebehandelaar (og of gz) (Betr. open sollicitatie)

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Wil jij een uitdagende baan in de functie van regiebehandelaar, dan is dit je kans.

De functie

Voor Stichting vo Coach ga jij aan de slag binnen een gemotiveerd en enthousiast team van woonbegeleiders (MBO/HBO), ambulant begeleiders (HBO) en orthopedagogen. Je bent als regiebehandelaar betrokken bij complexe casuïstiek binnen zowel de ambulante zorg als de woonzorg. Je bent verantwoordelijk voor het geven van consultatie en advies vanuit de functie regiebehandelaar en hebt nauw contact met zowel de cliënten als je collega’s. Op dit moment wordt er geen diagnostiek of behandeling geboden, maar dit beide zouden wij graag aanbieden. Je ontwikkelt daarom een traject voor diagnostiek (indicatiestelling en beeldvorming) en/of individuele behandeling (zoals CGT) binnen de organisatie, waarbij je methodisch te werk gaat. Vervolgens stuur, volg en superviseer je behandel-/diagnostiek processen bij de aanwezige cliëntgroep. Een uitdagende baan waarin veel zelfstandigheid wordt verwacht.

De doelgroepen

Stichting vo Coach is werkzaam binnen zowel de ambulante hulpverlening als de woonzorg. Ambulante ondersteuning vindt veelal plaats in de thuis situatie (individueel of gezinsbegeleiding) of op onze ambulante locatie in Tiel. Binnen deze doelgroep zijn ruim 50 cliënten met enkelvoudige- of meervoudige problematiek o.a. het gebied van leer- en gedragsstoornissen en problemen binnen het systeem. Tevens zijn er twee woonlocaties. In Tiel zijn 10 jongeren tussen de 15-23 jaar woonachtig met uiteenlopende problematieken zoals ASS, ADHD of problemen binnen het systeem. In Ochten zijn 4 jongvolwassenen met een leeftijd boven de 18 woonachtig. Op beide locaties wordt er gewerkt naar zelfstandigheid van de jongeren om op basis daarvan uit te stromen naar een zo zelfstandig mogelijke woonomgeving.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde postuniversitaire opleiding (orthopedagoog-generalist/gz-psycholoog)
 • Je beschikt over een BIG-registratie.
 • Je ervaring met diagnostiek en behandelprogramma’s bij jeugdigen/jongvolwassenen en hun netwerk en jouw kennis van evidence-based methodieken is up to date.
 • Je hebt een flexibele houding, teamgevoel en goede communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over een rijbewijs B. Eigen vervoer is geen vereiste maar wel een pré.
 • Je hebt kennis van de sociale kaart van regio Rivierenland (pré)

 

Wat bieden wij jou?

 • Een uitdagende, zelfstandige baan.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Werken in een snel groeiend bedrijf dat kwaliteit en maatwerk hoog in het vaandel heeft en waar cliënten en medewerkers centraal staan.
 • Salaris conform CAO sociaal werk.
 • Een contract van 20 uur p/w (met eventuele mogelijkheid tot uitbreiding)

 

Overtuigd?

Denk jij dat deze vacature op jouw lijf geschreven is, stuur dan jouw CV en een beknopte motivatie naar mail@vo-coach.nl. Meer informatie over Stichting vo Coach is te vinden op www.vo-coach.nl.  Bij vragen over deze functie mag je telefonisch contact opnemen met Hasse Schoo (ambulant) via 06-33561629 of met Marloes Mattijssen (woonzorg) 06-44675173.