Ambulant begeleid(st)er

Gezinshuizen en ambulante hulpverlening

Wil jij een uitdagende baan in de ambulante begeleiding (jeugdwet) en begeleiding gezinsouders, dan is dit je kans!

Voor Stichting vo Coach ga jij aan de slag binnen een nieuw op te starten team. Dit team gaat ambulante hulp verlenen en ondersteund gezinsouders. Je werkt binnen omgeving West Friesland, met cliënten met uiteenlopende problematiek(en) en ondersteund gezinsouders. Daarnaast heb je veel contact met de naaste omgeving van de jeugdige(n). Denk hierbij aan ouders, leerkrachten en werkgevers. Een uitdagende baan waar veel van je zelfstandigheid wordt verwacht.

Ambulante hulpverlening

Wekelijks zit jij samen met jeugdigen om te werken aan hun persoonlijke doelen. Deze doelen zijn vooraf opgesteld in een ondersteuningsplan. Tussendoor wordt regelmatig geëvalueerd en waar nodig zorg jij dat plannen bijgesteld worden.

Gezinsouders

Wekelijk heb je contact met gezinsouders en biedt ondersteuning aan deze ouders en de cliënten die daar verblijven. Je bent vraagbaak voor de ouders en werkt hierbij nauw samen met de gedragsdeskundige.

Wie ben jij?

Je legt gemakkelijk contact met jeugdigen en het systeem van de jeugdige, weet hoe hun sociale netwerk eruit ziet en maakt hier handig gebruik van. Sociale contacten weet jij goed te onderhouden, je bent een doorpakker en een kei in plannen en structureren. Daarnaast weet je flexibel te handelen in onverwachte situaties, ben je proactief en denk je in mogelijkheden.

Verder ben jij HBO-geschoold (pedagogiek of social work profiel jeugd). Je bent in het bezit van een SKJ-registratie (of kunt in aanmerking komen) en beschikt over rijbewijs B en een auto. Je vindt het geen probleem om te werken in de avond(en). Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig en nauwkeurig kunt werken en ervaring hebt met het digitaal verwerken van gegevens binnen een cliënten-volgsysteem.

Wat bieden wij jou?

– Een uitdagende, zelfstandige baan.
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
– Salaris conform CAO schaal 8 tussen €2832 – €3861 indeling op werkervaring.
– Een contract tussen 24 en 32 uur p/w
– Uitzicht op een vast dienstverband.

 

Overtuigd?

Voor meer informatie over Stichting vo Coach of direct solliciteren ? Stuur een mail naar: mail@vo-coach.nl of bellen met Marcel Blommert op 06-16014283